1 neve med aspargesbønner, delt i to. Tilsett aspargesbønnene og kyllingbitene mot slutten av koketida, og la dei trekke i ca 3-4min, til dei er gjennomkokt
Det er godt med feks hodekål, paprika og aspargesbønner. Mens du venter kok nudler og sett til side (jeg bruker fullkornsnudler fra Rema som kun trenger 5 min koketid)
Skinkebiff med wokgrønnsaker og aspargesbønner. Del svinebog i to (mindre koketid). Jeg digger restemat. Etter en dag på jobb er det deilig å komme hjem til en kjele fullpakket med lapskaus
Navratan korma inneholder altså ni juveler – ni forskjellige hovedkomponenter En kan såklart velge og vrake i hvilke ni grønnskaer en vil ha, men her har jeg valgt søtpotet, gulrot, blomkål, aspargesbønner, sopp, paprika, cashewnøtter, erter og jordbær
♥ Spagetti (glutenfri) ♥ 400 g kjøttdeig ♥ Salt & Pepper ♥ 1/2 ts sennep ♥ 2-3 ss Heinz ketchup ♥ Tomater ♥ Aspargesbønner ♥ Paprika ♥ Gulrøtter ♥ Rødløk ♥ Spagettisaus ♥ Vann Slik gjør du. Ha spagetti i vannet samtidig hvis den også har 10-minutters koketid
Bruker du en ferdig grillet kylling, deler du kyllingen uten skinn i passende biter som tilsettes i suppen mot slutten av koketiden, bruker du kyllingfilet, må de kuttes i passende biter og stekes raskt på stekepannen i litt olje/smør før de tilsettes i suppen og får koke med litt lengre
Dander så med tomater, mozarella, aspargesbønner og urter. I tillegg til ca 2 dl kokt quinoa hadde jeg 5 egg, litt sopp, litt paprika en pakke aspargesbønner som var forsiktig kokt og skylt i kaldt vann, raspet ingefær, nesten 2 ts vil jeg tro, tomater og mozarella ( kan skippes til fordel for tofu, eller pesto). Er kjapp å tilberede ( naturris krever gjerne 45 minutter og det er ikke alltid at hverdagen tillater) og trenger bare 15 - 20 minutter koketid. 20 minutter koketid
225 g aspargesbønner. Tilsett salt de siste 5 minuttene av koketiden. 225 g aspargesbønner. Dennes bønnesalaten kan du ha som egen rett til brød, eller sammen med kjøtt
Tilsett poteter og aspargesbønner og bland alt lett. 600 g poteter (skrelte og i biter)150 g aspargesbønner1 rødløk i tynne skiversalt og peppersaften av 1/2 sitron2 fedd finhakket hvitløk5 ss olivenoljeKok biter av potet i lettsaltet vann. Når det er igjen 2 minutter av koketiden har du i aspargesbønner. 150 g aspargesbønner