Bacalao av tørrfisk oppskrifter

Bacalao med ekstra umami!

Bacalao med ekstra umami!

Den er skrevet av Sarah Dekke og inneholder mange oppskrifter basert på råvaretilgangen i norsk kystkultur, og selvsagt både klippfisk og tørrfisk
Bacalao på verandaen!

Bacalao på verandaen!

Klippfisk er kanskje det beste av de tre tørrfiskslagene klippfisk, stokkfisk, (eller det man merkelig nok kaller tørrfisk i dag, men som het stokkfisk før, akkurat som i resten av Europa i dag)

Bacalao fra Kristiansund

Taggiasco fra Liguria er av de beste du får tak i…). Norsk tørrfisk reddet en liten italiensk landsby fra sultedøden Last ned Slow Food’s PDF om Klippfisk fra Kristiansund
Enkel Bacalao

Enkel Bacalao

Erstatt gjerne skiver av potet med linsene, putt oppi litt svarte oliven, pinjekjerner og diverse bacalao-ingredienser, så har du en super-middag
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

En nydelig, smakfull og ny variasjon avbacalao. Men av og til , skjer , -bare livet. Klippfisk er et langt mer foredlet produkt enn tørrfisk, og må ikke forveksles med denne
FOR TIDEN TENKER JEG MEST PÅ  FISKEMIDDAGER

FOR TIDEN TENKER JEG MEST PÅ FISKEMIDDAGER

Laget du Bacalao til gjestene dine så hadde du funnet ut av hvordan utnytte og bruke både gamle tradisjonelle ingredienser(klippfisk, løk og potet) og nye og eksotiske som oliven, olivenolje, paprika, og ikke minst forstått å bruke tomaten til noe annet enn pålegg på brød og pizza