Det finnes mange typer bacalao, men dette er etter min smak den eneste veldig gode. Har også registrert at det finnes andre typer hvit bacalao,denne har jeg fra min søster Cecilie
Jeg har prøvd å spise bacalao mange ganger, men må innrømme at det har blitt med forsøket. Derfor har jeg også gitt bacalao en siste sjanse og laget den hvite utgaven i håp om at jeg liker den bedre
Dette blir nesten som bacalao, men med smakfulle chorizo boller og sursøt hvit saus. Utvannet klippfisk stekes i ovnen sammen med smakfulle tomater, paprika, oliven, party poteter, rødløk og chorizo boller
Igår hadde vi Bacalao til middag, og da ble det overskudd på klippfisk. Klippfiskboller, eller Bolinhos som det heter på Portugisisk - er en perfekt tapasrett, eller enkel kveldssnacks
Milde moses, nå ligger jeg henslengt i en stol så mett etter å ha spist fantastisk deilig bacalao og langtidshevet focaccia…Jeg bare må dele denne oppskriften som min pappa har laget i alle år
Bilde viser oliven i gryten, jeg synes denne bacalaoen er like godt uten. Forleden klarte jeg å planlegge så godt at den utvannete klippfisken var ferdig akkurat når vi virkelig trengte noe godt
Server til gode supper, skinke, tapasbordet, gryteretten, bacalaoen eller frokostbordet. Hjemmebakt brød, men med gode ferske oliven pluss masse god olivenolje
Smaken kan minne litt om norsk tomatbasert bacalao. Helt gresk - med fetaost. Denne greske fiskeretten er utviklet på landsbygda i Hellas for flere generasjoner siden
Akkurat som med bacalao med tomatsaus, har klippfiskbollane kome til oss i dei seinare åra. Men sanninga er at spanjolane og har den på tapasmenyen, under namnet buñuelos de bacalao – og visstnok har både franskmenn og italienarar likande variantar
I går ble det bacalao til middag, og det blir pølser og kålrotstappe i dag. Siden jeg skriver dette på den nye tableten min, hvor det ikke går an å markere tekst for å legge inn linker, får du bare søke opp bacalao i søkefeltet hvis du vil ha oppskrift på bacalao