Bacalao alà Hellstrøm Bland reker inn i bacalaoen uten å koke dem. Denne flotte oppskriften fant jeg i Eivind Hellstrøms bok Matmas
BACALAO Oppskrifta har jeg hentet hos Hellstrøm. Det sønnen min serverte var en deilig bacalao. Det er en god idé å lage Bacalao dagen før den skal spises (Som fårikål blir denne retten bare bedre av å stå et døgn eller to før den spises På kjøkkenet mitt og i hagen min
Bacalao Etter et søk på google dukket HellstrømsBacalao opp og den er basert på paprika, potet og fennikel og er den beste varianten jeg har smakt Aina & Thomas' matblogg
Ny yndlings Bacalao. Fant Hellstrøms oppskrift på nettet og med noen små justeringer må jeg si at dette ble en innertier i allefall i dette hjemmet matgladilavkarbo
KLIPPFISK ER EN GOD GAMMEL KJENNING. TIDLIGERE VAR DET SYNONYMT MED BACALAO. Nå har jeg funnet en tiltalende oppskrift fra Hellstrøm (bruker kun det beste) og vossingen Arne Hjeltnes På kjøkkenet mitt og i hagen min
Bacalao fra Hellstrøms kjøkken tv3Bacalao. Bacalao til 4. Rens og kutt løk, fennikel og poteter i terninger. Skrell hvitløksfedd, ta ut spiren og knus hvitløksfeddene med kniven camillasmatblogg