Jeg har aldri laget bacalao før, men jeg vet likevel at det opprinnelig skal være utvannet klippfisk i den, men tenkte likevel å gi denne enkle og raske oppskriften en sjanse
Det finnes utallige oppskrifter på Bacalao, her er en enkel utgave med bacon og cherrytomater. TORSK. Bacalao er på norsk en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
For ordens skyld, bacalao er det spanske ordet for torsk. Jeg går stadig inn på bloggen og finner frem "gamle" oppskrifter, noe som er mye enklere enn å ha et løsbladsystem med skrevne lapper over alt
Har du ikke Crock-Pot kan du koke Bacalao i en kjele, oppskrift her. Bacalao er mest kjent i Norge, som en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelse i Portugal
Kortere koketid, men med helsebringende effekt fra tomater, oliven, torsk og hvitløk. Bland tomatpuré godt sammen med løken før du tilsetter hermetiske tomater og oliven
Potetfondant finner du oppskrift på her >>. Bacalao betyr torsk, og klippfisken vi bruker er et fornorsket innslag i den tradisjonelle portugisiske retten
Baccalao i Monte, MadeiraHadde et par fine levada-turer på Madeira (langs de lange vannkanalene i fjellene) – begge turene endte opp med et måltid på nærmeste mulighet – og da langt utenfor urbane områder – og begge ganger ble det bacalao
Kjempegod fiskegryte med smak. Legges lagvis i gryta, med fisk og løk i bunn, poteter på toppen. Kokes medmedium temperatur, til potetene nær toppen er ferdig
Bacalao. Indisk-marinert torskeloinmed tilbehør. Confitert torsk på kålrabistappe. Havregrynet gjør at de metter bedre enn andre pannekaker og gjør dem sunnere enn om de var laget med hvetemel