Vi lager en bacalao, lutefisk eller rakefisk, med våre beste fiskeslag. Bacalao og champagne. Selv idag er norskt øl i verdensklasse, og bør derfor ha en plass på nyttårsbordet
Den er for eksempel en perfekt match til smaksrike sjømatretter, som for eksempel grillet havabbor med sitron og god italiensk olivenolje, helstekt piggvar med ovnsbakte poteter, gnocchi med reker og blåskjell, panert torsk med gresskarravioli, kremet risotto med ishavsrøye og urter, bacalao, fiskesupper eller skalldyrsalater, samt grønnsaksretter, lett orientalsk mat, ovnsbakt lyst kjøtt og modne oster
Til hovedrett fikk vi servert bacalao, mammas signarturrett, og den føler jeg at jeg har postet nok bilder av her inne, så vi hopper rett til bilder av desserten denne gangen
Taggiasco fra Liguria er av de beste du får tak i…). Bacalao fra Kristiansund er en flott matrett som kobler gode norske råvarer med utenlandske smakssettere
Dybvig var der med Bacalaoen sin. Jeg smakte på verdens absolutt beste ekte geitost på matstreif. Jeg som aldri har smakt en skikkelig raw brownie bestemt emeg for å prøve et sykke
Norsk Bacalao. GOD MAT ER HELE VERDENS FELLES EIE. Og, selv om det etter hvert finnes oversikter over ulike råvarers innhold av de ulike umamisubstansene, er vi nødt til å smake, prøve og feile for å finne de beste smakskombinasjonene