som du deretter ruller sammen i bacon. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese. 4 personer4 kyllingfileter1 pk fetaost i olje2 charlottløk2-3 soltørkede tomater1-2 dl grønne olivenParmaskinke eller baconSalt og pepper. Legg kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank de flate til ca en halv centimeterHa fetaost over i en skål og knus den sammen med litt av oljen med en gaffelTilsett finhakket hvitløk, charlottløk, oliven og soltørkede tomater og bland godt sammenSmør blandingen på kyllingfiletene og rull sammenRull parmaskinke eller bacon rundt kyllingrullen Fest sammen med coctailpinner og/eller hyssingStek rullene i ildfast form på 200 grader i ca 20 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. 4 kyllingfileter
Smaker godt alene eller til for eksempel stekt kjøtt (biff/kylling/bacon/svinefilet etc). Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika
2 kyllingfileter2 remser bacon8 asparges Til salaten. En håndfull ruccola1 oransj paprika1 rødløkEn neve gresskarkjernerEn neve cashewnøtterTo spiseskjeer linserNoen sukkererterHonning til å ha over Snurr en remse bacon rundt hver filet, og legg dem i en ildfast form sammen med aspargesen. 2 kyllingfileter