Stek bacon lett i litt smør oglegg det på et kjøkkenpapir etter steking. pisk sammen egg, kremfløte og kesam tilsatt litt pepper og hell dette i paiformen
Visp eggeneog rør inn sammen med bacon, løk og creme fraish blandingen. Derfor er det godt å ha en kjapp og enkel oppskrift på en god pai som tilfredstiller saltbehovet
Egentlig skulle jeg tømme kjøleskapet siste kvelden og hadde i tillegg til en del poteter,ferdig paideig , bacon , hvitløk,vårløk , litt creme fraiche , edamer og parmesanflak
Pisk eggog melk luftig, tilsett krydder. Legg til avkjøling. Knus sprøstekt bacon over før servering. Denne retten var det mange som fikk lyst på da jeg delte en sniktitt på instagram / @kriweb for noen dager siden, og her får dere den
Når paiskallet er stekt ferdig fase en med osteblandingen, tar du brettet ut av ovnen og fordeler eggeblandingen på dem, og topper med champignon ogbacon