Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt og baconsurrede dadler. Fyll en ildfast form med vann og sett innnederst i ovnen noen minutter før du setter inn foccaciaen så det danner seg litt damp i ovnen
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt og baconsurrede dadler. Ta kyllingen ut av ovnen og la den hvile på benken i noen minutter før du skjærer i den for saftigst mulig resultat
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt og baconsurrede dadler. Forvarm ovnen til 180 grader celsius og stek kaken på over- og undervarme i ca
Ovnsbakte, baconsurrede dadler. 8 ferske dadler. Sett ovnen på 180 grader. Sett dalene på et stekebrett og stek i ovnen i 20 – 25 minutter til baconet har fått en fin stekeskorpe. Dadlene skal helst få hvile cirka 15 minuttter etter at de har kommet ut av ovnen. 8 ferske dadler
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt og baconsurrede dadler. Forvarm ovnen til 170 grader celsius, varmluft og stek kaken i ca
Fargerik couscoustallerken med fetaost, grønnsaker, kalkunkjøtt og baconsurrede dadler. Her har jeg tilberedt laksen i ovn, men legges aspargesen og laksen på aluminiumsfolie, er det også fin grillmat