Nå er det på tide med en middag igjen, og sannelig ble det ikke fiskemiddag. ) Jeg prøver bevisst å være flink til å spise fisk til middag minst et par ganger i uka, og ellers bruke fiskepålegg hvis jeg har med knekkebrød eller brød på jobb
Kveite er en flat beinfisk i flyndrefamilien. Baconsurret asparges. Kveita er en rovfisk som lever av å spise annen fisk og annet liv som lever på og langs havbunnen
Baconsurret torsk med pesto og guacamole. Når vi spiser hvit fisk her hjemme så er det ekstra viktig å finne godt tilbehør, og denne kombinasjonen er en vinner hver gang
Grønnkålwok med ribbe – men alle typer kjøtt, fisk og fugl passer. Jeg slenger bare en hel sånn pose i wokpanna, og steker enten kjøttet med eller bruker grønnkålen som tilbehør til slowcookerkylling, ovnsbakt fisk eller kanskje biff
Rør inn cheddar til slutt, og server ved siden av kjøtt eller fisk. Idag hadde jeg en skikkelig nam middag, og jeg benyttet kinakål til å lage en slags stuing sammen med rødløk
Du trenger. Pr. pers. 1 kyllingbryst, gjerne et der vingeklubben sitter på. 4-5 terninger fetaost1 ss hakket, soltørket tomat1 ts hakket frisk estragon2 baconskiversalt og pepper1 ts olivenolje
Hadde så lyst på hvit fisk idag og valget falt derfor på torsk. Start med å pepre og salte begge sider av fiskestykkene, her kan du ha på rikelig, siden fisken i seg selv smaker lite