Har du littdårligtid kan også filetene stekes på panne til de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blirsaftigstiovn
Surr kyllingfileti bacon, stek et par minutter på hver side. Det er en lang tittel, men fremgangsmåten er veldig enkel – dette lager seg så og si selv iovnen
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek til brune på begge sideri en panne. Ta kyllingen ut av ovnen og la den hvile på benken i noen minutter før du skjærer i den for saftigstmulig resultat
Pizzakrydder. Stekes kort på begge sider, slik at det danner seg en stekeskorpe. Has i en ildfast form. Ha soppen oppi pannen sammen med hvitløk som er hakket i små biter og surr soppen slik at den blir lett stekt i fettet fra det andre og strø over kyllingen
MenyGrissini med ruccola og spekeskinkeFyltkyllingfilet med soltørket tomat, basilikum og parmesanScampiTomat og mozzarellasalatAppelsinaioliPestoSvinefilet med baconOvnsstekte poteter med parmesan og pinjekjernerGrilledegrønnsakerTzatzikiEnsukkerbit, en sjalottløk og rødvinsausSjokoladefondantGrilletananasGrissini med spekeskinke og ruccolaRuccolaSpekeskinke, helst lange skiverGrissiniSlik gjør du
Stekes kort på begge sider, slik at det danner seg en stekeskorpe. Has i en ildfast form. Ha soppen oppi pannen sammen med hvitløk som er hakket i små biter og surr soppen slik at den blir lett stekt i fettet fra det andre og strø over kyllingen
Baconsurretkyllingfilet og brokkoli og løk med baconsmak. Ved å ta i bruk både panne og ovn, får man sprøtt bacon og saftigkyllingfilet på en veldiglettvinn måte