Baguette fine oppskrifter

Fine myke baguetter

Fine myke baguetter

Dekk baguettene med plastfolie eller et kjøkkenhåndkle og la de etterheve til dobbel størrelse i ca. Pensle baguettene med vann og dryss på mel
Hjemmebakte baguetter

Hjemmebakte baguetter

Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Hjemmelaget moussaka

Hjemmelaget moussaka

Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat. Det fine med tomater er at selv om de blir kokt og tilberedt, beholder de alle næringstoffene
Kyllingsuppe med eple og karri

Kyllingsuppe med eple og karri

skiver med ost eller baguette stekt på rist i ovn med skiver gulost på. Her ser du noen av de fine glutenfrie brødene og melkefrie ostene vi har funnet
Reker med asiatisk vri

Reker med asiatisk vri

Her er det mange fine råvarer som harmonerer godt sammen, og gir deg noen litt annerledes, men gode smaksopplevelser
Bruschetta med tomat og basilikum

Bruschetta med tomat og basilikum

Skjær baguetten på skrå, i ca. Skjær tomatkjøttet i fine små terninger. Skrell hvitløkbåtene og gni de stekte baguetteskivene inn med litt hvitløk
Suppe på knoke med bønner og rotgrønnsaker

Suppe på knoke med bønner og rotgrønnsaker

Det bugner av fine knoker i butikkene nå så det er bare å løpe og kjøpe, ikke er det dyrt heller. Servér med baguetter eller flatbrød 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
Bruchetta…

Bruchetta…

Skjær baguetten på skrå, i ca. Skjær tomatkjøttet i fine små terninger. Skrell hvitløksbåtene og gni de stekte baguetteskivene inn med litt hvitløk
Havrebrød

Havrebrød

Alle brøddeigene mine kan også bakes ut som rundstykker, flate «polarbrød» eller baguetter, eller hva du vil
Alt lykkes for denne regjering

Alt lykkes for denne regjering

På knappe to uker har jeg to høyst levende surdeigskulturer som lager de deiligste brød, både fine og grove, og baguettene falt i smak selv hos husets yngste, en sann matskeptiker
Kyllingform ala Marius

Kyllingform ala Marius

Servér med baguette eller rundstykker og en god salat. gode grønnsaker, fine farger, god smak, magert kjøtt og alt i en form

Landkost i byen

Skjær fine skiver og resten av hvitløken og fres den i oljen. eks fårikålkjøtt)3 bokser flådde tomater1 ss grovmalt svart pepper1 bouquet garniGode pølserRevet skall av appelsinTopping2 ss smør2 ss olivenolje2 fedd hvitløk, finhakket2 ss finhakket bladpersille2 ts kvernet svart pepper2 daggamle baguetter, minus skorpe, revet i fine smuler. 2 daggamle baguetter, minus skorpe, revet i fine smuler