½ baguette. Smør eit tynt lag medtomatsaus på kvar pizza, og ha på resten av fyllet. Folk reagerer ofte når eg seier at eg likar ostepizzaer best av alt, men det er fordi mange trur eg held meg til Norvegia ogtomatpuré
Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetterog en frisk grønn salat. Det fine medtomater er at selv om de blir kokt og tilberedt, beholder de alle næringstoffene
Sandwich kan lages av nesten hva som helst som kan spises, du får brukt opp gammelt brød, rester av pålegg, salatog andre rester som ligger i kjøleskapet
Server gryteretten med en frisk grønn salatog en vinaigrette, og graov pariserloff i grove skiver. Ha løken i kjelen sammen med pepperkorn, selleri, gulrøtter, laubærblad og to hvitløksfedd
Server med en god salat, litt revet parmesan, hjemmelagede baguetterog deilig hvitløkssmør. Her er en fantastisk deilig oppskrift med både tomatsausog ostesaus
Server med en god salat, litt revet parmesan, hjemmelagede baguetterog deilig hvitløkssmør. Her er en fantastisk deilig oppskrift med både tomatsausog ostesaus
Stek karbonadedeig med grovhakket løk, hakkede tomaterog krydder - la det putre til en kjøttsaus. Moussaka, som jeg liker å kalle norsk moussaka siden den er med poteter og ikke aubergine, var en av de første middagene jeg lagde ogblogget om
nanbrød/baguetter. Vi serverer med nanbrød, ris ogsalat hvis vi har det. Verken jeg eller Joakim kan noen skikkelig indiske retter, men med litt fantasi, litt prøving( og feiling) og en godt utstyrt krydderhylle blir det som regel veldig godt