Med denne oppskriften blir resultatet godt nesten uansett, men å steke baguetter slik at de blir perfekt sprø på utsiden og luftig på innsiden krever god kjennskap og dialog med stekeovnen
Perfekt å spise noen timer før en treningsøkt, og fyller du disse med litt salat, kalkun, ost, paprika og sitronpepper skal jeg love deg et riktig godt og smakfullt måltid
Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
baguetter (lyst brød). Her kommer enda en tapas oppskrift. chevre ost. Man kan godt bruke pariserloff, eller andre typer lyse baguetter, og skjære det i passe tykke skiver
Server gjerne sammen med hjemmebakt brød eller baguetter og en frisk grønn salat. Her vil jeg vise deg en enkel basis oppskrift og tips til gode ingredienser viss du ønsker å tilsette enda mer smak
Gjør klar baguettene, har du lange baguetter del de i to på kortsiden, så tvers over på langsiden. Du kan ha litt ekstra revet ost på om du ønsker men det er absolutt ikke nødvendig
Fin baguette. kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER. Parmesan ost. Kutt 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom. Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun
Trykk her for oppskrift på enkle baguetter. ikke å følge oppskrift når jeg lager løksuppe, det går mer på 'gefylen', men nå har jeg prøvd å skrive ned en versjon jeg liker veldig godt og som jeg synes passer perfekt til hverdag, helgekos eller når man skal ha gjester