Skal vi lage raske og gode baguetter, er dette oppskriften jeg bruker. Hvis det er noe som gjør meg sprø (ha-ha), så er det å finne ut at baguettene jeg laget ble myke som loff
Med denne oppskriften blir resultatet godt nesten uansett, men å steke baguetter slik at de blir perfekt sprø på utsiden og luftig på innsiden krever god kjennskap og dialog med stekeovnen
Surr baguetten inn i plast og ta med på farten om du har det travelt. Oppskrift på grove baguetter, ca 8-10 stk. 700 g siktet hvetemel300 g sammalt hvete, grovt100 g havregryn1/2 pk tørrgjær, blå2 ts honningsalt7,5 dl vann. 1/2 pk tørrgjær
Denne oppskriften er jeg veldig fornøyd med (selv om den ikke skiller seg særlig ut fra andre). Hjemmelaget baguetter trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende
Baguetter er et veldig anvendelig bakverk og brukes som tilbehør til suppe, gryteretter, til ost, som en real blings, som bruscetta eller crostini – altså til det aller meste
Denne oppskriften er jeg veldig fornøyd med (selv om den ikke skiller seg særlig ut fra andre). Hjemmelaget baguetter trenger ikke å være verken vanskelig eller tidkrevende
Her har jeg laget både hamburgerbrød med valmuefrø og baguetter. Dette var opprinnelig en oppskrift på hveder, en type søtt brytebrød danskene er veldig glade i
Her kommer oppskrift og fremgangsmåte. Også når det gjelder hvitløksbaguetter. Baguettene kan du lage så store eller små som du selv vil, og du kan fryse dem
Hjemmelagd Ciabatta
10. 03. 2017 kl. 15. 44
-. Ska sei. Fikk faktisk bakt enda mer denne uken. Sikkert fordi det beginner å bli litt varmere i været og solen titter inn vinduet
Dette er en veldig grei oppskrift på grove rundstykker. Oppskriften kommer fra melk. Ønsker du mange rundstykker, kan du lage dobbel porsjon av oppskriften, men behold samme mengde gjær
Rustikke eltefri baguetter. 1/2 ts tørrgjær. 1/2 ts tørrgjær. Eltefri bakst har tatt Norge med storm. Det er fullt forståelig da baksten blir like digg hver gang
I helgen liker jeg ofte å ta meg en ostebit og en god baguette. Baguettebaking er ikke noe jeg selv bedriver fordi jeg mer eller mindre bor et steinkast fra Norges beste baguettebakere