Jeg googlet litt rundt etter oppskrifter og havnet på en mellomting mellom flere oppskrifter. Stecca - "pinner" på italiensk, eller små rustikke baguetter
Server med baguetter, pommes frites eller det du måtte ønske av salater og annet tilbehør. Noen ganger er det fortvilende å få de samme små fiskene hver gang man fisker
Fordel maten porsjonsvis i små posjonsgryter, og dryss med gressløk oppå. Gi alt dette et godt oppkok, og la det små koke i 15-20 min. Laksen serveres i små posjonsgryter, ildfaste former som du setter i ovnen etter at du har fordelt mengden på de 6 posjonene
Til oppskrifta under er det godt med både rogn og anna etande innmat frå krabben. Når paven, den smått farlege delen av krabben var fjerna, starta arbeidet med å få ut all mat av buret, klørne og ikkje minst sjølve skjelettet, der festene til klørne sit
eks noe rustikke baguetter som du kan dyppe i sausen. Deretter salter og peprer du, og legger på smør i små klatterStek 15-20 min 250*Nydelig stekt sopp med en herlig kraft
Fremgangsmåte. 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2). Servér med baguetter eller flatbrød 1 lettsaltet svineknoke (Hvis de er små bruker du 2)
Skjær brødene i små krutonger, og legg det over blåskjellformen. Nyter man sommervarmen med et glass kaldt og forfriskende hvit, slapper av, rød brun svett kropp, heten tar all energi ut av en og matlaging bør helst gå litt kjapt, er blåskjell løsningen
En stund levde jeg med en kultur en venninne hadde opprettet, men da jeg nylig fikk ubendig lyst på hjemmebakte surdeigsbaguetter var den for lengst død, og surdeigstrenden så passé at ikke en eneste av mine hipsterkolleger hadde en surdeig å dele