Håper dere tar en titt på oppskriften til mamma og prøver det neste gang dere baker. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Dette er en oppskrift på "Baked beans" eller bakte bønner på norsk. Det var når jeg fant en oppskrift på "Boston baked beans" at jeg fant en mer fornuftig bruk av denne leirgryten
Plasser boller i forberedt kakeformen og dekk med en plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle. La heve på et lunt sted i 40 minutter, eller til dobbel størrelse og deretter bake 20-25 minutter, eller til toppene er gylden brune
Det er altså et "brød" av lys gjædeig, så om du vil forme det som et brød, boller eller kanelboller er egentlig rivende likegyldig (utenom at nettopp dette brødet ser ganske så fancy ut)
Bland mel, ½ kopp sukker, bakepulver og salt i en bolle og visp til kombinert. Dypp donuts i glasuren og sett tilbake på risten, kan godt dekoreres med friske jordbær
Denne oppskriften er nærmere opptil Boston Baked Beans enn den forrige, men jeg har brukt brune bønner og ikke hvite, siden førstnevnte er mer tilgjengelig
Formes til 6 boller og settes til etterheving i ca. Pensle med egg og stekes på 200 grader til 12-15 minutter Jeg skal straks igang med å bake ny ladning. #oppskrift #sunnbakst #bakeutensukker #sukkerfri #sunbakst #barnemat #familiemat #supersunn #diamat #blodsukkervennlig 6 rundstykker. 6 boller. 12-15 minutter Jeg skal straks igang med å bake ny ladning
Tørrmelk er supert å bake med, og ikke minst gjelder det gjærbakst. Og i den anledning viser jeg deg her hvordan man kan lages superdeilige hveteboller med tørrmelk
Bakte boller til Amcarklubben sitt onsdagsmøte. Elt inn alle ingrediensene og la det eltes godt (5-10 min), tilsett litt og litt mel til deigen slipper bollen, best om det er akkurat for tørre boller er ikke noe godt, så heller litt for lite enn for mye. La deigen heve til dobbelt størrelse under ett kjøkkenhånkle, ca 40 min før du baker de ut til ca 24 boller og lar de heve dobbelt strørrelse på bakepapir på ett stekebrett under kjøkkenhånkle
Har du vært på epleslang. Eller har du fått et par kasser med norske epler fra hagen til svigers. Uansett, når det er epletid så er det bare å finne de gode oppskriftene som lar frukten komme til sin rett