Disse polarbrødene er også veldig gode, litt grovere enn de forrige brødene. Polarbrødene kan du fryse ned eller oppbevare i en ziplock pose på benken 2-3 dager
Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk. Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul
Jeg foretrekker å lage små risboller slik at mine gjester i julen ikke blir forsynt av å ta en risbolle, men har plass til både 2 og 3 av det andre bakverket
Vackra bakverk. Bounty er det beste som finnes, og eg har leita litt i det siste etter ei god oppskrift på bounty kake eller godis, men uten serlig hell, så kommer denne
Dette er en loff med kun fire ingredienser, den krever lite arbeid, men det kreves litt tid til heving, men da får du tid til å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge