“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Her er både nøttebunn og gulkrem laget med Sukrin, en fullverdig erstatning til sukker i bakverk. Med en mor som er diabetiker så er det alltid morro å lage noe hun også kan kose seg med til jul
det blir uten tvil det mest avanserte bakverket jeg noengang har prøvd meg på. Uten nøtter. 03. 05. 2014. Da jeg oppdaget "Baileys Chocolat Luxe" som er en nydelig Baileys med sjokoladesmak, skjønte jeg med en gang at jeg hadde funnet en ny yndlingsingrediens
Jeg foretrekker å lage små risboller slik at mine gjester i julen ikke blir forsynt av å ta en risbolle, men har plass til både 2 og 3 av det andre bakverket
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Verdens beste risboller 150g delfiafett 100g meierismør 100g mørk kokesjokolade 100g melkesjokolade 2 egg 2 dl sukker 3 ss sterk kaffe 100g puffet ris bittelitt maldonsalt, ca 1/4 ts (kan sløyfes) 4dråper romessens (kan sløyfes) Smelt delfiafettet og smøret i en kjele