“Det enkle er ofte det beste sies det”, og jammen har de rett. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover
Disse polarbrødene er også veldig gode, litt grovere enn de forrige brødene. Polarbrødene kan du fryse ned eller oppbevare i en ziplock pose på benken 2-3 dager
Jeg foretrekker å lage små risboller slik at mine gjester i julen ikke blir forsynt av å ta en risbolle, men har plass til både 2 og 3 av det andre bakverket
Dette er en loff med kun fire ingredienser, den krever lite arbeid, men det kreves litt tid til heving, men da får du tid til å gjøre andre ting, til gjengjeld får du et bakverk som er ganske så perfekt og har en sprø knasende skorpe
Brød og bakverk. Brød og bakverk. 2,5 dl skummet melk0,5 dl vann50 g gjær1 ss sukker1 ss salt0,75 dl olje2 dl siktet rugmelca 7 dl hvetemel. 45 i Brød og bakverk. 45 i Brød og bakverk