I tillegg ønsket jeg å toppe kaken med en god sjokoladeglasur, med en anelse romsmak. Bland sammen det tørre og sikt dette i bollen, vekselsvis med kulturmelken
Karamell /sjokoladeglasur. Lag en deilig banankakemed sjokolade/karamellglasur. Pynt gjerne med valnøtter eller kandiserte frukter, jeg brukte årets første stemor
Eg har servert den både med osteglasur og medsjokoladeglasur, og begge delar smakte fortreffeleg. Dette er ei klassisk formkake, som byrjar med eggedosis, og held fram med mjøl, væske og smelta smør
Barndommens somre har søt smak av LeNi Konditori sin banankake i Tønsberg (idag heter de Nøtterø Bakeri & Konditori, og de lager fortsatt den samme kaken, som er en marsipankake formet som banan), samt sveitsisk sjokolade fra familien vår i Genéve
Kakene kan gjerne pyntes med litt sjokoladeglasur. Banankake er den perfekte restekaken, og med kaffesirup gjør man nytte av kaffeslanter fra trakter eller kanne
Mos bananene sammen med sitronsaften (bruk for eksempel stavmikser). Pynt med mandelflarn. Hell deigen i en smurt, avlang form (1,5 liter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist nederst i ovnen ved 175°C i ca 45 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt)