Vi har vinterferie og barna er med på det som er av matlaging, enten det er å dele opp pølser til pølsegrateng eller bake kanelboller til besøket nordfra
Til å frakte barn og utstyr. Som regel har jeg rene klær med tilbake fra tur, men det er greit å ha litt å gå på, plutselig søler barna mat eller drikke over hele seg, plumper i en sølepytt, tisser på seg eller hvem vet hva de klarer hehe
Det er et praktisk kurs, i små intime grupper, med mye matlaging og mye god mat. Jeg snakker om og om igjen om fordelene med hjemmelaget babymat – men det som jeg egentlig synes er den aller viktigste grunnen, er at barnet skal få ta del i kjøkkenet fra de er små
Bare gjøre som man blir fortalt, tro på det som blir sagt, bli vekket om morgenen, slippe å tenke på handling, matlaging og at det er tomt for tannkrem
Den er proppfull av C-vitamin og mineralene tiamin, kalium og mangan som er viktig for vekst hos barn, ledd og knokler, nervesystemet, beskytter celler og bidrar til å regulere fordøyelsessystemet
Trening er både viktig og godt for mor og barn. Jeg kan kun snakke for min egen del, og jeg bruker ca 1 scoop proteinpulver i bakst/matlaging et par ganger i måneden