Bayonneskinke kokt oppskrifter

Kokt  skinke  frå  eige  kjøkken

Kokt skinke frå eige kjøkken

På Far min sitt kjøkken er vi svært glade i den norske skinka som av ein eller annan grunn blir kalla Bayonneskinke, sjølv om den har lite med spekeskinka frå den franske baskarbyen Bayonne på grensa mellom Frankrike og spansk Baskerland
Stekt ris med bayonneskinke

Stekt ris med bayonneskinke

300 g kokt ris, kald. 200 g bayonneskinke, i biter. Rør inn 300 g kokt ris og stek videre under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland egg og ris sammen og tilsett 200 g bayonneskinke, 2/3 grønn paprika og 1 rød chili. 300 g kokt ris, kald. 200 g bayonneskinke, i biter
Restegryte med bayonneskinke ✿

Restegryte med bayonneskinke ✿

Tilsett stekt/kokt kjøtt, skåret i biter. Har igjen bayonneskinke etter helgen og det er ypperlig restemat,
Honning-  og  sennepsglasert  skinke

Honning- og sennepsglasert skinke

Her serverte dei såkalla bayonneskinke med bernaisesaus til. 1 salta og kokt (jule)skinke (om lag 1,5 kilo). (Visited 16 times, 16 visits today) 1 salta og kokt (jule)skinke (om lag 1,5 kilo)
Smørbrød med ribbe, rødkål og eplesalat

Smørbrød med ribbe, rødkål og eplesalat

Har du ikke svineribbe, kan du bruke skiver av stek, bayonneskinke eller kokt skinke. Jeg gjør et forsøk på å tømme fryseboksen for tiden, og som vanlig dukker det opp noen små overraskelser - slikt som en bit med svineribbe
Søppelmat på alle fat

Søppelmat på alle fat

potetstappe av ca 600 g kokte poteter, 2-3dl melk, 2 egg. 600 g kokt svinekam (bayonneskinke er sikkert også fint). ca 600 g kokte poteter,. 600 g kokt svinekam (bayonneskinke er sikkert også fint)
Risotto med gresskar

Risotto med gresskar

Prøv denne risottoen med rester av kalkunmiddagen eller med bayonneskinke til. Spe med kraft til risen er akkurat kokt, dette tar ca 15-18 min

Ertesuppe og pannekaker

Ertesuppe kokt på knoke. 150 g lettsaltet sideflesk eller røkt svinekam / bayonneskinke. Ta opp knoken og skjær av kjøttet og ha tilbake i suppen

Kokt skrei med hvite bønner og skinke

bayonneskinke. Hold vannet på 60 °C og la skreien trekke til den akkurat er gjennomkokt, ca. Skjær skrei i serveringsstykker, dryss salt over og la dem ligge i 7 minutter

Egg- og grønnsakpai

I stedet for corned beef kan man bruke bayonneskinke, kokt skinke eller en rest stek. Bland kjøtt-terninger med hakket hardkokte egg, hakket paprika, finstrimlet purre og reven ost

Elggulasj

Strimle bayonneskinken og la den frese lett i stekepannen. Brekkbønner og kokt ris smaker godt til. 100 g bayonneskinke