Enkel, men allikevel kjempegod ovnsrett, med ferdig koktbayonneskinke, gratinert med en nydelig, ikke sunn med veldig god chilisaus -og min ynglingsgrønnsak
På Far min sitt kjøkken er vi svært glade i den norske skinka som av ein eller annan grunn blir kalla Bayonneskinke, sjølv om den har lite med spekeskinka frå den franske baskarbyen Bayonne på grensa mellom Frankrike og spansk Baskerland
300 g kokt ris, kald. 200 g bayonneskinke, i biter. Rør inn 300 g kokt ris og stek videre under omrøring i 2 – 3 minutter. Bland egg og ris sammen og tilsett 200 g bayonneskinke, 2/3 grønn paprika og 1 rød chili. 300 g kokt ris, kald. 200 g bayonneskinke, i biter
Her serverte dei såkalla bayonneskinke med bernaisesaus til. 1 salta og kokt (jule)skinke (om lag 1,5 kilo). (Visited 16 times, 16 visits today) 1 salta og kokt (jule)skinke (om lag 1,5 kilo)
Har du ikke svineribbe, kan du bruke skiver av stek, bayonneskinke eller kokt skinke. Jeg gjør et forsøk på å tømme fryseboksen for tiden, og som vanlig dukker det opp noen små overraskelser - slikt som en bit med svineribbe
potetstappe av ca 600 g kokte poteter, 2-3dl melk, 2 egg. 600 g kokt svinekam (bayonneskinke er sikkert også fint). ca 600 g kokte poteter,. 600 g kokt svinekam (bayonneskinke er sikkert også fint)
bayonneskinke. Hold vannet på 60 °C og la skreien trekke til den akkurat er gjennomkokt, ca. Skjær skrei i serveringsstykker, dryss salt over og la dem ligge i 7 minutter
I stedet for corned beef kan man bruke bayonneskinke, kokt skinke eller en rest stek. Bland kjøtt-terninger med hakket hardkokte egg, hakket paprika, finstrimlet purre og reven ost