Bernaise (Hollandaise saus, aioli eller rømmedressing). Asparges kan faktisk spises rå, men jeg foretrekker å steke den noen få minutter med smakfull urtepesto og servere den sammen med en vellagret iberico og kald bernaise
Dry-aged entrecôte er innkjøpt hos Annie på Mathallen og Jørn har fått i oppgave å lage bernaise. Dessverre har vi glemt å kjøpe frisk estragon så det blir sausuten dette
SausEg forsøkte meg på å lage bernaisesaus til å ha på pizzaen - men sausen skilte seg litt, og så ikke særlig god ut (selv om smaken ikke var noe å si på)
Feks en pakke gulrot holder til ihvertfall 3 middager hos oss, skal man kjøpe saus så lønner det seg å kjøpe 4 pk og ikke singel (eksempel. 1 pk bernaisesaus koster 12,90 kr - 4pk koster 19. 90kr) - dvs at man sparer på dette de neste tre middagene man skal ha saus. 3 middager hos oss, skal man kjøpe saus så lønner det seg å kjøpe
2,5 dl Bernaisesaus. 2,5 dl Bernaisesaus. Potetsalat som er utrolig til grillmat. Jeg har kombinert en standard potetsalat med en eggesalat som jeg bruker røkte egg i, det er brukt remulade isteden for majones i oppskriften