Bernaisesaus skiller seg oppskrifter

Dampet asparges med appelsinhollandaise

Dampet asparges med appelsinhollandaise

Si hallo til Bernaisesausens mor. Sausen lages originalt med smør og eggeplommer som må røres raskt sammen og ikke bli for varmt, for da skiller det seg
Hjemmelaget bernaisesaus

Hjemmelaget bernaisesaus

Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Hvis sausen skillerseg, visp inn 1 ss kokende vann. Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste
Bernaisesaus

Bernaisesaus

Et tips hvis sausen skillerseg, er at du kan du vispe inn 1 ss kokende vann. 1/2 dl hvitvinseddik3 hakkede sjalottløk1 laubærblad8 hele, svarte pepperkorn1/4 ts tørket estragon4 eggeplommer250 g romtemperert smør i biterKok opp eddik, sjalottløk, pepper og laubærblad og estragon i en kjele
Bernaise

Bernaise

Emulsjonssauser krever litt trening, og i den anledning så kjøpte vi en entrecote for å lage Bernaisesaus til