Konjakk, forrett og hovedrett. La oss begynne med forretten-. biff, gravlaks, KA, vin, Øl 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten
Biff tartar dukker opp fra glemselen som mulig rett med jevne mellomrom. Mulig jeg må ta hovedskylda for at kvelden etter midnatt en gang endte med biff tartar på roomservice…
Man går ikke på steakhouse for å spise fisk, så i dag ble det biff. Da ble det forrett på Bocca. Joda, biffen var god og mør - ikke akkurat store porsjoner, men ble mett
ArgentinaDet er en fornærmelse og spørre om saus til biffen du får servert i ArgentinaRusslandMan skal aldri takke nei til Vodka i Russland da å få dette servert er et bevis på vennskap
Biffgryte med søtpotet og quinoa. Dette er en kjempegod, litt spennende forrett ✿✿. Den inneholder nesten like mye protein som biff, og er stappfull av gode næringsstoffer og mineraler
Mens grønnsakene kokte stekte jeg biff, mørbrad av storfe. Dagens forrett, mens jeg ventet på at middagen skulle bli ferdig, ble nettopp sjokoladekrem med peanøttsaus
Denne salaten passer og godt på et koldtbord, som tapas eller som forrett. ca 250 g røkt og saltet reinkjøtt ( jeg brukte Suovas biff fra Saltfjell Reinprodukter). Gravet ørret med rosepepper og god salat 4 porsjoner ca 250 g røkt og saltet reinkjøtt ( jeg brukte Suovas biff fra Saltfjell Reinprodukter)
For medium biff. Forrett. Snu biffen. Når kjøttsaften siver opp på denne siden er biffen medium stekt. Biffen kuttes i ca 1,5 cm tykke skiver. (For tempererte biffer på ca 1,5 cm tykkelse). Etterstek biffen i 2-3 min, til kjøttsaften begynner å piple opp
(nok til ein forrett for fire personar). For dei av som husker radiolegenda Bjørge Lillelien sine berømte ord «Saken er biff», ga ikkje det spontane gledesutbrotet nødvendigvis assosiasjonar til storfekjøtt
Håper du finner inspirasjon til å spise mer lever med denne oppskriften på limemarinert leverbiff. Hvis du serverer den slik får du en perfekte forrett