Perfekt som tilbehørtilbiff. Tilbehør. Ingen kommentarer. For at det skal være lettere å finneigjenoppskrifter, har jeg oppretta en egen tilbehørskategori
Saus kan være så enkelt som brunet smør – helt greittilbiff når du har litetid, jeg hadde en rest rødvinssaus som jeg brukte, men skal du lage den spesielttil denne retten må du starte i forvegen, det tar litttid…
Biff med godt følge. En god rødvinssaus er et must til okse- og lammekjøtt. Noen ganger kan man ty tilposevarianten, men unner man seg godt kjøtt bør også sausen stå istil
Lag løkmarmelade, rødvinssaus og poteter etter oppskrift ved siden avSkrell pastinakk og sellerirot og skjer supertynne skiver med en osthøvel eller en grønnsakskutterVarm nøytral olje i en tykkbunnet kjeleFriter rotgrønnsakene så de blircrispie og gyldne
Jeg lagde den med rødvinssaus, aspargus og en mos av sellerirot og potet. På julemarkedet iSpikersuppai Oslo var jeg heldig og fant en finflatbiff av Hjort fra Breheimen Mat i Sjåk
Denne retten ville smakt enda bedre med hjemmelaget rødvinssaus og sjalottløkkrem (som fra i kveld), så det lager jeg neste gang, men for all del … dette ble vanvittig godt
Rødvinssaus. Hjortebiff er en vinner, og med rødvinsaustil ble det et kongemåltid. Trykk på kjøttet, er det veldig mykt er den ikkesteikt, når kjøttet føles fast/hard er det gjennomsteikt