Aspargesen er laget på få minutter og tilberedes derfor til sist. Krydre biffenmed salt og pepper, og legg den i den varme stekepannen sammen med en knust fedd med hvitløk
Stek tomater og asparges raskt i en stekepanne med godt smør, mens biffen hviler. Mør, saftig BIFF - servert med hjemmelaget béarnaisesaus og ovnsstekte hjemmelaget pommes frites ♫
Krydre med havsalt ved servering. Aspargestopper. Sausen passet utrolig godt til både kamskjell og biff. Du kan gjerne lage bearnaisesaus selv, men det kan være en utfordring da den skal blandes godt med tomatpuré
Biffmed søtpotetmos og smørstekte asparges. Kok søtpotet i mindre biter til møre, mos sammen med litt melk og smør – ha gjerne salt, pepper og litt muskat i
Stek asparges i en varm panne med smør. Og aspargesene stekes rett før servering. Jeg simpelthen bare elsker smaken som mør og smakfull biff sammen med deilige scampi gir
Ved å steke den hel får smakene satt seg på en annen måte enn når du steker den som biff. Sett et steketermometer i kjøttet, og legg det i en ildfast form sammen med sjalottløk og urter fra pannen
Biffsnaddermed smakfulle grønnsaker er en gjenganger, godt er det også. Biffkrydder. Jeg serverte retten med bakt potet, som du må begynne og steke i god før du steker kjøttet
Biffkrydder. Elegant med lang ettersmak. BACON-SURRET ASPARGES. BIFF. 8-12 asparges. 8-12 asparges. Ingredienser til 2 porsjoner2 store stykker av entrecôte