Et nydelig tilbehør særlig til kjøttretter som biff, entrecote, koteletter og karbonader, men utrolig godt også på et smørbrød med roastbeef eller et varmt smørbrød med karbonade
Ett realt biffsmørbrød er perfekt fjellmat. Krydre biffene med salt og pepper. Du kan gjerne servere smørbrødet med pommes frites eller ovnstekte poteter hvis du skal servere smørbrødet til middag
Sett smørbrødene i ovnen under grill til osten er smeltet. Varm en stekepanne på sterk varme stek biffene i 1 – 2 minutter på hver side, litt lenger hvis du ønsker kjøttet bedre stekt
En liten smak av fransk i dag - selv synes jeg et slikt smørbrød er veldig godt, og det er mettende. Rør sammen ingrediensene til biffene og form til store fine biffer som stekes i smør/olje
Her kan du velge å bruke rester etter middagen i går eller du steker en biff eller entrecote. Dette er et greit middagsalternativ når dagene blir litt for korte i juletravelheten, et smørbrød som er enkelt å lage, mettende, godt og like raskt å lage som egg og bacon
Skjær kjøttet opp i skiver og la dem renne av før du legger tilsammen én biff over hvert smørbrød. 2 tynne løvbiffer av okse, hver på ca 100g. Varm opp en stekepanne med smør og stek biffene i 1-2 minutter på hver side til de er medium stekt. Legg over ost og gratinér smørbrødet på øverste rille i ovnen på 250 grader med grillfunksjonen på. 1 tomat 2 tynne løvbiffer av okse, hver på ca 100g
Lagret i Biff, Fredagskos, Hamburger, Oksekjøtt, Oppskrifter med Gourmeten produkter. Den kan også benyttes som tilbehør til patè, foie gras og smørbrød