Du lager jo aldri vond mat, men jeg synes det er godt medfløte og rømme i. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biffstroganoff til middag fikk jeg et skeptisk blikk
Har du rester etter vegetar 'grytbitar' (eller lignende), biff, pølser eller annet så er dette perfekt å ha i denne retten - men absolutt ikke nødvendig
Jeg ser mange lager den med f. Bland i fløte og rømme, og la koke litt. kylling, svinekjøtt eller til og med pølser, men jeg foretrekker originalen med oksekjøtt
Ha alt oppi ei gryte sammen medfløte, tomatpurè og sitronsaft. Så da tenkte jeg det var midt i blinken å ta med seg en ferdiglaget stroganoff som kan serveres med hjemmelaget potetmos og en enkel salat
Serveres med potetstappe og grønne erter. Vi spiser mye okse indrefilet, som vi steker på rackletten, og da blir det ofte rester igjen, som da blir brukt i biffstroganoff
Jeg har erfart at kondensert melk (altså den usøtede Vikingmelken) med fordel kan brukes i mat istedenfor fløte, det gir en fløyelsmyk konsistens til maten men du må gjerne bruke fløte istedenfor hvis du vil
Serveres med potetstappe. Tilsett en boks tomater, kjøttbuljong og fløte. Biffstroganoff – hot og godt. 800 g biffkjøtt i strimler. 3 dl fløte. // 800 g biffkjøtt i strimler. 3 dl fløte