Hjemmelaget BiffStroganoff er bare snadder. Brun biffstrimlene raskt på en stekepanne. Server BiffStroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker
Til 'vanlig' biffstroganoff bruker jeg indre- eller ytrefilet, men når den skal koke lenge er det best å bruke 'kokekjøtt', som høyrygg, bankekjøtt, rundbiff eller bog
Tilsett crème fraîche og biffstrimlene, la det småkoke ett par minutter. Biffstroganoff er basert på de råvarene russerne hadde tilgjengelig på slutten av 1800-tallet
Biffstroganoff Save Print 4 porsjoner Ingredients 800 g biffkjøtt, grove biter 1 ss hvetemel olivenolje 2 løk, tynne båter 250 g aromasopp, skiver 2 ss tomatpurè 1 ss dijonsennep 2 dl rødvin 2 dl kjøttkraft 3 dl fløte eller creme fraîche salt og pepper eventuelt litt sukker Instructions Skjær biffkjøtt i grove biter, tørk godt av kjøttet. 800 g biffkjøtt
Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biffstroganoff
BiffStroganoff er en skikkelig klassiker. Drev løvbiffen i passe store biter. Den ble oppfunnet av en fransk kokk som lagde den til den russiske Grev Stroganoff
Jeg vet det ikke ser så veldig delikat ut, men det ble skikkelig godt altså. Det er bare det at å legge opp maten på fatet fint ikke er min sterkeste side
Her kommer oppskrifta på BiffStroganoff som jeg nevnte i går, den er rett og slett knall-god. #hverdag #helg #mat #oppskrift #biff #godt #kos 750 g oksekjøtt