Mens du knuser har du oppi smør, hvitløk, fløte og gressløk. Denne biffgryten servert med en potetmos med hvitløk og gressløk passer perfekt en dag du har mye tid til å holde på på kjøkkenet, og hvis det er noen rester kan den serveres dagen etterpå også
Servert sammen med stekte poteter og en god salat har man den ultimate kosematen til helga. Ha over fløte til det så vidt dekker, og hermetiske tomater
Biffgryte Bouef Bourguiginon. Tilsett fløte og gi gryta et oppkok - smak til med salt og pepper. Servér med litt rømme samt tyttebær eller rognebær- eller ripsgele
Kok gjerne ut pannen med vann, så du får med deg deg gode kraften. Meieriprodukter har en tendens til å skille seg når de blir kokt lenge, jeg tilsetter derfor fløte mot slutten av koketiden
Biffgrytemed parmesanstekte poteter. Mos rotgrønnsakene og tilsett fløte og smør. Her har vi en herlig og rask middagsgryte med den smakfulle sausen teriyaki
Biffgryte Bouef Bourguiginon. Andebryst med tilbehør. 8 poteter6 ss smør2-3 dl melk1 dl fløteSalt og pepper. Skrell potetene og kok de godt møreForvarm ovnen på 250 graderHell av vannet og la de dampe 'tørre'Tilsett smørMos potetene med en potetstamper til det blir så fintmost som du vil ha de (jeg foretrekker litt grovmost)Spe på medfløte og melk, litt av gangen, til du får en passe konsistens (som en tykk grøt)Smak til med salt og pepperHell over i ildfast form og strø over litt salt og pepperStek under grill i noem minutter til du får en flott gylden farge