Oppskriften på smuldrepaimedblåbær, kanel og havregryn fikk jeg av min mor for noen dager siden. Under finner du oppskrift på smuldrepaimed bær, havregryn og kanel
Kjør smør, sukker, mel og havregryn sammen til en smuldrete masse i kjøkkenmaskinen/miksmasteren. Det ble wok med reker, kylling, masse ris og nudler, og blåbærpaimed is
Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Se for eksempel Smuldrepaimed epler og vaniljekrem og Smuldrepaimedblåbær og vaniljekrem. Smuldredrysset lages med store havregryn og mandelflak og blir sprøtt og crispy
Skjær jordbærene i biter som er litt større enn blåbærene. Denne kan lages både med friske og frosne bær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt
Du kan også bytte ut blåbærenemed andre bær eller frukt. Miks med litt sukker. Dette er en smuldrepai, så du er nesten helt garantert at den bli vellykket