- 500 g blåbær- 1/2 dl sukker- 1 ss potetmelSmuldrelokk- 2 dl hvetemel- 3 ss sukker- 75 g margarin eller smørBle du fristet. 1/2 dl sukker. 3 ss sukker
1 ts vaniljesukker. 1 ts vaniljesukker. Etter å ha sett flere bilder med vakre paier på Instagram (hvor du også finner meg som idefullno), har jeg hatt lyst til å prøve meg på en slik kreasjon selv
Sukkerfri, glutenfri og alternativt melkefri blåbærpai med crunchy topping -. Bruk middels varme, rør rundt og la det få surre litt uten at det blir brunt
Men der fann eg ein pakke Toro Blåbærpai, i skapet. ) Har brukt den fleire gangar i etterkant og mange har spurt etter oppskrift på den gode blåbærpaien
eks blåbærpai så har du i blåbærguffa nå før du steker videre. Om du skal lage bare paibunner som du fyller med andre gode ting (som ikke trenger steking) setter du de inn igjen uten erter, papir og fyll og steker videre til de er gyldne og fine