Jeg prøvde en ny oppskrift på sukkerbrød med stort hell, i motsetning til mange andre sukkerbrød oppskrifter som pisker egg og sukker til eggedosis med en gang, rørte jeg sammen egg og sukker sammen over vannbad til sukkeret smeltet inn i eggene
(Bløtkakemed bringebærkrem, vaniljekrem og bær). (Sjokoladekake med vaniljekrem og jordbær). Paret ønsket seg kake på tre etasjer, og dekorert med ekte blomster
Festdagene står i kø og det er vel få kaker som slår en deilig bløtkake til slike anledninger. Man tager Sukkerbrød eller anden Kage og legger et Lag som overdryppes med lidt Sjery, saa haver man Bringebær eller Jordbærsyltetøy, saa Flødekrem og saa fremdeles den pyntes med Krem og hele Bær
Pisk fløten med melis til krem og vend deretter inn jordbærpuréen. Jeg hadde ikke mulighet til være med selv, men tilbakemeldingene i etterkant på denne kaken var så absolutt positive
Jeg må ærlig innrømme at tradisjonell marsipan eller bløtkake er noe av det kjedligste jeg lager… Jeg har aldri likt vanlig marsipankake noe særlig og synes rett og slett at den har for lite smak