Dette smuldrer du så over blåbæra, og steker i ovnen i 25 minutter på 200 grader. Ok, jeg innrømmer det, jeg har stjålet denne oppskriften fra dette nettstedet
Behold litt deig til å smuldre over som topping. Også hjelper det helt klart med litt blåbærpai – for det å gjøre kjæresten lykkelig og få han til å smile over nybakt kake – det gjør godt – både for han, for forholdet, og ikke minst for meg
Spar litt av deigen og smuldre den over bæra, så dere får en «crunchy» topping. Etter noen dager på hytta på Vegglifjell, var det tid for en bærpai med fjellets skatter
Smuldre mel, gryn, melsig og smør til en grynete masse og tilsett en og en eggeplomme. De aller første blåbærene går rett i magen, og så er det klart for blåbærpai og ferske blåbær på nystekte pannekaker
Degien lager du som i denne terten, bare bland kanel i melet før du smuldrer inn smøret. Sommeren er i anmarsj og mange har sikkert noe bær eller frukt liggende nederst i fryseren som de må bli kvitt før neste innhøsting