Blåbærpai tine oppskrifter

Blåbærpai med smuldretopping

Blåbærpai med smuldretopping

♥ Jeg har brukt friske blåbær, men frosne kan også brukes og trenger ikke å tines før du har dem i formen
Saftig blåbærstang

Saftig blåbærstang

Fra før har jeg laget marengsfjell med blåbær, bærmuffins, blåbærpai, blåbærclafoutis og biscotti. Frys bærene rett ned i poser, det er enklest når du skal tine dem opp siden

Blåbærpai

300 g blåbær, ev frosne bær trenger ikke tines før de tilsettes i røren. Paibunn. Vaniljekrem. Kok opp melk og fløte, splittet vaniljestang og halvparten av sukkeret
Gluten- og melkefri Blåbærpai

Gluten- og melkefri Blåbærpai

Fyll blåbærene i formen (frosne bær trenger ikke å tines først). Det ga meg inspirasjon til å lage denne blåbærpaien

Blåbærpai

Fyll blåbærene i formen (frosne bær trenger ikke å tines først). Smuldre smøret i melet. Tilsett vann og elt deigen sammen til en fast deig

Sjuves deilige blåbærpai

 Jeg spurte om tips til hva jeg skulle gjøre med dem og Maja ga meg tips om å lage blåbærpai, noe som virkelig slo an