Bog kje oppskrifter

Kje med borettaneløk

Kje med borettaneløk

Idag har vi brukt den i en gryterett med bogen fra geitekiddet. Geitekje eller kidd har et deilig mildt kjøtt, og fortjener ikke sitt kanskje noe dårlige rykte
Kjerleik til alle verdas kje og geiter

Kjerleik til alle verdas kje og geiter

Dei klatrar overalt, med nysgjerrig mine, desse skjeggete skapningane. «Det smakar gamal geit» har nærast blitt eit skjellsord
Tomatisert kjegryte under høgtrykk

Tomatisert kjegryte under høgtrykk

I Nord-Afrika klatrar kje og geiter opp mot himmelen i tre langs vegane – og vandrar lukkeleg inn i solnedgangen
Kje / lammegryte

Kje / lammegryte

Finhakk løk og hvitløk, ta bort kjernen og stilken på paprikaene og del de i grove biter. til 4 personer 1 kg bog fra kje eller lam 2 ss olivenolje 3 fedd hvitløk 1 grønn paprika 1 gul paprika 1 rød paprika 1 stor løk ½ ts tørka rød chili 1 boks hakkede tomater 1 stor rød tomat 1 kvist rosmarin 1 dl hvitvin 2 dl rødvin 2,5 dl grønnsakskraft 1 laurbærblad Dra frem trykkokeren, hvis du har, hvis ikke kan du bruke en jerngryte