Boknafisk forrett oppskrifter

Konjakk, forrett og hovedrett.

Konjakk, forrett og hovedrett.

Boknafisk. Konjakk, forrett og hovedrett. La oss begynne med forretten-. 8. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Konjakk i maten

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Som hovedrett valgte Jørn boknafisk mens jeg tok dagens fangst som denne dagen var uer. Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett

Kongekrabbe på flere vis.

Boknafisk. Passer godt som forrett eller et alternativ som overgår «rekeaften». Kongekrabbe på flere vis

Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under

Som hovedrett valgte Jørn boknafisk mens jeg tok dagens fangst som denne dagen var uer. Gratinert Kongekrabbe og blåbærgravet kveiteceviche med eple- og fennikelsalat til forrett