Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Nydelige glutenfrieboller. Ta litt nøytral olje, feks raps, på hendene og form passelige boller
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
En av grunnene til det er at jeg liker å tenke og lage nye oppskrifter, men enkelte ting – som gjærbakst – er og forblir klassikere til tross for at jeg har gjort dem litt sunnere
Jeg tenkte å dele oppskrift på tacoboller, før jeg stikker på seinvakt. Oppskrift deig. Disse bollene er enkle å lage, og passer perfekt til lørdagskos, matpakke eller som nistemat
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
rull så ut små boller som du bruner lett i en panne med smør. ) kylling boller. legg de så over i en ildfastform og stek dem i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter
OppskriftBolledeig. Bland alt sammen utenom smøret. Hva kan man gjøre med en bolledeig, har du noen tips for å “pimpe” opp hverdagsbollene var spørsmålet jeg fikk av en Dagblad journalist
Dessuten er jeg litt opptatt av at vi skal bruke rester. Som er fine å bruke i boller. For hvem sier nei takk til en bolle med karamellsaus og karamelliserte peanøtter