Jeg har brukt denne oppskriften tidligere, med like godt resultat- da lagde jeg solskinnsboller. Oppskriften er fra Wenches kjøkken (trykk HER), med noen endringer
Nydelige glutenfrieboller. Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Ta litt nøytral olje, feks raps, på hendene og form passelige boller
Det finnes oppskrifter på krumkaker som kun har mel, sukker og surfløte, og jeg mistenker at det vil være vanskelig å få til glutenfrie krumkaker med en slik oppskrift
Den originale oppskriften er imidlertid med kremost, og da ble nerden vekket i meg. Når du trenger en erstatning i oppskriften, må du se på konsistensen
Bruk en iskremskje eller en vanlig skje til å lage boller og legg de på stekebrett med bakepapir. Tenk så deilig å kunne lage noe på en halv time som er både godt og glutenfritt
Jeg serverte de til en nydelig linsesuppe (oppskrift kommer) og det ble en perfekt kombinasjon. Jeg brukte Marie sin oppskrift, men gjorde noen små justeringer ut fra hva jeg hadde i skapet
Jeg har eksperimentert en del på kjøkkenet de siste ukene og kommet frem til den perfekte oppskriften som gir ordentlig følelse av å spise knekkebrød og ikke frøbrød
Og vafler som kos, her finner dere oppskriften ->. Heisann, håper dere har hatt en fin påske så langt. I dag er det skikkelig grått, trist og regnvær her i Oslo, men tenkte jeg skulle få gått meg en tur senere