Rør litt med slikkepotten. I mellomtiden lager du eggekremen. Pynt med sjokolade og evt. Eggekrem. Det jeg allerede har bakt får jeg jo ikke gjort det med, men skal prøve å huske det når jeg baker noe nytt
Bruk samme oppskrift og fremgangsmåte som bolleoppskriften, men husk å gjøre de litt flatere enn vanlige boller og trykk ned midten slik at du kan fylle de med deilig eggekremmed vaniljesmak etter steking
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Men her om dagen måtte jeg opp på hesten igjen, jeg kunne ikke bli husket for takraset (som Øyvind Lofthus så fint kalte det) jeg endte opp med i konkurransen
Pisk kremfløten og bland den inn i eggekremen når eggekremen er helt kald. Husk gullende ren visp og arbeidsbolle, og at det ikke er en "anelse" eggeplomme sammen med hvitene
Husk at alle boller og redskaper du bruke er heilt reine. Visp eggekvitene stive med litt salt. Her fann eg ei kjempeenkel og kjempegod oppskrift på eggekrem, og ikkje minst steg for steg oppskrift av korleis du lager pavlova visst du aldri har laga marengs før