Er du glad i muffins, så kan jeg anbefale disse her, saftige og gode på smak med forholdsvis lite sukker og sunne ingredienser som banan, havregryn, olivenolje og kulturmelk
Jeg toppet med litt sukkerfri karamellsaus som jeg fikk kjøpt med meg fra Sverige(enda en av grunnene til at det er sjipt å ikke bo nermere den svenske grensen som gir muligheter til Svenskehandel
Ha kaffepulveret over i kulturmelken og bland godt. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige. Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød
Ha kaffepulveret over i kulturmelken og bland godt. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Bakte denne kaken til julebordet med jobben, og den ble veldig godt mottatt av spesielt én kollega. Mål opp skummet kulturmelk og bland i konditorgeléen
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. 1 l skummet kulturmelk 200g sammalt hvete fin 500g sammalt hvete grov 150g sammalt rug fin 400g sammalt rug grov 30g lettkokte havregryn 50g havrekli. dekk bakebollen med plast og la den stå på benken i 30 minutter. dekk bollen med plast å la den stå lunt i 45 minutter ha så deigen ut på ett melete bord. legg brødene i smurte 2 liters former dekk formene med ett klede å sett dem lunt i 35-40minutter når brødene er ferdig hevet, pensler du dem med sammenvispet egg og snitter forsiktig ett eller flere snitt med en skarp kniv
Så da stelte vi i stand til et enkelt selskap med den nærmeste familien på søndag. Planen var egentlig å fylle kaka den med et tynt lag ostekake, men det gikk dessverre ikke så bra, så da ble det frosting i midten i stedet
Trill emnene til boller, og kjevle dem tynne. Mannen med bart er stor fan av indisk mat. Men akkurat indisk kan jeg ha, for da kan jeg døyve litt med nanbrød
Tykke, myke lefser med deilig "kling" er kjempegodt. Bland begge melkesortene med begge hevemidlene. Rør inn halvparten av melet først, med en sleiv, og tilsett resten av melet etter hvert