Kok opp melk, smør og melis. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Server medmelisdryss eller ostekrem på toppen. ♥ melisdryss. Lekre sommerboller. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Server medmelisdryss eller ostekrem på toppen. ♥ melisdryss. Lekre sommerboller. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Bollene er kjempegode som de er eller med feks bringebærsyltetøy eller ost. Disse bollene ble bare helt nyyyydelige gode, myke og deilige og smaker virkelig som BOLLER selv om de er lavkarbo
I en medium bolle kombiner kremost, melis og vanilje og potetstivelse. Plasser boller i forberedt kakeformen og dekk med en plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle
Kjøl dem ned og drys medmelis før du kan endeklig nyte dem. Plasser en spiseskje med blåbær i midten av hver deigsirkel og legg en teskje sukker, og deretter samle alle endene av deigen i et sted og klemm forsiktig
Ha i melis. Bollermed mandelfyll er vanlige hvetebollermed en aldri så liten overraskelse i midten. Du kan bruke din egen favoritt-bolleoppskrift eller oppskriften på hveteboller her på Humlehagemat
Dryss medmelis før servering. Melis. Denne ukens favoritt oppskrift er fra "Lindas Bakskola" Linda har laget en helt herlig kake med utgangspunkt i bollermed krem eller "Semmeltårta" som det heter på svensk
Strø gjerne melis over. Jeg viser med bilder hvordan jeg tviter og snurrer bollene (det er bilder fra en annen av oppskriftene mine, men konseptet er det samme)
Dryss gjerne over med litt melis før servering, eller å ringle over litt melisglasur er også godt. Bollermed vaniljekrem smaker ekstra godt, og med blåbær i tillegg ble dette ganske fort favorittbollene