Lavkarbo bollermedvaniljekrem til helgen. Deigen skal være lett å rulle bollermed. Solskinnsboller. Disse bollene er myke og saftige og smaker kjempegodt av kardemomme og vaniljekrem
Det er alltid kjekt å ha butterdeig liggende i fryseren, de er så enkle å fylle med godsaker og så smaker det jo så godt, som disse deilige wienerbrødene
I dag har jeg fyllt fryseren medboller. Trill runde boller, og trykk de flate. Ha en dæsj medvaniljekrem (eller annet fyll) i midten av bollen, og pakk deigen rundt
Trykk på bildene for oppskriftermedvaniljekrem. Fine "buttermilk"- scones medvaniljekrem. Ha dette i med melken og fløten i en kjele og kok opp (pass på så det ikke koker over eller svir seg)
Før væsken koker hell halvparten i bollen med eggeplommene, maizena og sukker/søtningen. Denne oppskriften fant jeg i en gammel kokebok i fjor, den er gjort om til en sukkerfri/lavkarbo versjon på grunn av diabetesen min
Fyldig og søt krem med smak av ekte vanilje. Ofte fordi jeg synes vanlige oppskrifter er kjipe på mengden vaniljekrem, men også fordi jeg håper å få litt til overs
Jeg lagde boller i dag, og mens deigen sto til heving laget jeg vaniljekrem og satte til kjøling så den var kald nok når bollene var trilla ut =)Vaniljekrem