Mandelbunn. Sett ovnen på 220 grader. Smør 3 springformer Ø26 cm, og legg bakepapir i bunn. Smør papiret. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs
Jeg kom forresten på at jeg for litt siden skrev at jeg ville dele oppskrift på lavendelkjeks. Det ble ikke luftigeboller, duftende kanelsnurrer eller verdens beste sjokoladekake, men det ble kjeks
Denne oppskriften fant jeg i Dessertboken som jeg fikk av Trude. (jeg har minsket oppskriften til å passe min nye 18" form,og blandet hasselnøtter inn i paranøttene. (oppskrift som passer ca 23* form. (oppskrift som passer ca 23* form
Disse makronsnurrene ble i alle fall superluftige. Det sies at å elte inn mykt smør i deigen til slutt skal gi et ekstra luftig og godt resultat på det ferdigstekte bakverket
Trill til boller og lag hull i midten. Det fulgte med et oppskriftshefte i esken til disse formene. Nå har jeg fått et hjelpemiddel til bagels baksten, og på søndag kunne jeg servere luftige og gode bagels til lunsj