Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Nydelige glutenfrie boller. Ta litt nøytral olje, feks raps, på hendene og form passelige boller
Fremgangsmåte Smelt smør og bland i melk, la det bli fingervarmt før du løser tørrgjær oppi. Som noen av dere så på snap her om dagen, så lagde jeg boller fra egen bok tidligere denne uka
en pakke tørrgjær. Baker alltid blåbær boller når jeg kan finne dem i skogen eller i butikken, bruker bare de små som vokser i naturen, de har den beste smaken og aromaen … Ikke bekymre deg om noen av dem vil sprekke mens baking, dette kan også se fin ut, men smaken av boller er uforglemmelig, du skal sikker komme tilbake til dem, de virkelig er deilige
Legg marshmallows eller nutella på midten, og lukk igjen bollen, form den så det blir rund og fin. Pass på så det blir helt tett, hvis ikke renner alt ut
Eneste forskjellene er etterpå når jeg har på smør, sukkeret, kanel og vaniljekremen. Når jeg baker boller, kanelsnurrer, boller med vaniljekrem, eller kanelsnurrer med vaniljekrem, så bruker jeg en og samme deig
Nystekte boller med digg pålegg, finnes det noe bedre å komme inn til. ) Jeg har akkurat tatt på ullsokker, ullundertøy og tidenes kosegenser etter å ha gått en lang og ganske kald tur
Det var ikke planlagt at de skulle være veganske, men nå som jeg har roet ned på mettet fett på grunn av høyt kolesterol ble det bare slik – og det er jo absolutt ikke feil
Rør gjæren ut i lunkent vann (hvis du bruker tørrgjær skal den blandes i melet, men fersk gjær gir luftigere boller), rør inn melk og tilsett smeltet smør, sukker, salt og mel
Boller skal være godt stekt ta dem ut når de er fint brune på toppen og gjerne lyse langs kanten. Dette er en bolleoppskrift som jeg har arvet fra SFO på skolen jeg jobbet på tidligere