Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til. *Eggeplommene kan blandes med litt vann og brukes til å pensle bakverket med*
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Det er første gang jeg blar i, og bruker, en av bøkene mine. Som noen av dere så på snap her om dagen, så lagde jeg boller fra egen bok tidligere denne uka
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
rull så ut små boller som du bruner lett i en panne med smør. ) kylling boller. legg de så over i en ildfastform og stek dem i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter