Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Nydelige glutenfrieboller. Ta litt nøytral olje, feks raps, på hendene og form passelige boller
Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til. *Eggeplommene kan blandes med litt vann og brukes til å pensle bakverket med*
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
S. a. f. t. i. g. e. b. o. l. r. F. s. v. n. k. M. d. m. 1. 5. 0. 2. 6. 3. ø. j. æ. D. ,. B. y. å. T. p. E. u. H. (. K. /. ). J. h. c. 8. -. L. 7. 4. *. #. P. n g. d l
rull så ut små boller som du bruner lett i en panne med smør. ) kylling boller. legg de så over i en ildfastform og stek dem i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter
prøve tenkte jeg, uten store vyer egentlig. legger merke til er FS og ES, Før og Etter Schakenda. huset, her er det store luftige boller, gode saftige brød, å min