Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bountykake
Kakekategori. I år lagde jeg dem med mørk sjokolade i stedet for lys, og det skulle ikke mer til for å gi Bountykulene en litt mer eksklusiv og voksen smak
Proteinfabrikkens ferdige sjokoladekake miks HER. Godis og kaker. Sjokolademuffins med bounty center. Helt utrolig at jeg ikke har tenkt på dette før, jeg som er såååååå glad i kokos og sjokolade og kokso og sjokolade sammen
Sjokoladekake. Melkesjokoladeglasur. Bounty er det beste som finnes, og eg har leita litt i det siste etter ei god oppskrift på bountykake eller godis, men uten serlig hell, så kommer denne
Bounty, med smak av jul. Om du vil kan du dyppe makronene I sjokolade og strø litt kokos over. Hovedgrunnen er at her i huset spises det minimalt med småkaker, og jeg har inntrykk av at mange brenner inne med en del etter jul
Hadde først tenkt at det hadde vært godt med fersk kokos i midten, som en litt “bounty”- aktig kake. Om du ikke skal ha “ruffles” som krever ekstra med krem, så er det godt å ta et litt tykkere lag med sjokoladekrem på kaken
Jeg hadde også litt smeltet sjokolade over marengsen i midten av kaken. Tilsett så kokos og den finrevete sjokoladen i til slutt å rør sammen til en jevn røre
Den flytende sjokoladen helles raskt over i en liten mugge og og helles over kaken i tynne striper. Må prøves tenkte jeg siden Bounty er en av mine favorittsjokolader